İçeriğe geç

The Platform 2 Ne Anlatıyor

The Platform filmi ne anlatmak istiyor?

Öncelikle toplumsal eleştirisi ve metaforik anlatımıyla dikkat çekti. “Platform”, modern toplumun adaletsizliklerini ve bireylerin bu adaletsizliğe tepkilerini sert ve metaforik bir şekilde ele alan düşündürücü bir bilimkurgu gerilim filmi.

The Platform 2 var mı?

Netflix’in en popüler orijinal yapımlarından biri olan “The Platform”un devam filminin yayın tarihi, ortak tanıtım fragmanıyla duyuruldu. “The Platform 2”, 4 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

The Platform sonunda ne anlatıyor?

İkili masadaki son yemeği kurtarmayı başarmıştır ve bu mesajı ileriye taşımaya hazırdır. Ancak, platformda şehir efsanesi gibi konuşulan bir çocuk olduğunu kendi gözleriyle gördüklerinde, mesajları şekil değiştirir ve filmin sonunda platform, yemeğini yiyen küçük kızla birlikte yükselir ve uyumaya başlar.

The Platform mesajı ne?

Filmin önemli bir mesajı, insanların açlık ve zorluk karşısında ne kadar acımasız olabileceğini göstermektir. Üst katlardaki insanlar yeterince yemek yerken, alt katlardaki insanlar açlıkla mücadele ediyor.

The Platform olayı nedir?

Tema. Filmin ana karakteri Goreng, sigarayı bırakıp diploma almak amacıyla gönüllü olarak platforma girer, ancak sistemin nasıl çalıştığını bilmez. Uyandığında, oda arkadaşından sistemin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını öğrenir.

Platform dizisi ne anlatıyor?

Öncül. Kuzey Denizi’nde konuşlanmış Kinloch Bravo petrol platformunun mürettebatı karaya dönmeye çalışırken, gizemli bir sis çöker ve dış dünyayla iletişimi keser. Mürettebat dayanıklılık ve sadakat sınırlarının sonuna kadar zorlanır ve hayal gücünün ötesindeki güçlerle yüzleşmek zorunda kalır.

The Platform kaç film?

Mayıs 2023’te Netflix, Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönetmen olarak geri döndüğü ve Hovik Keuchkerian ile Milena Smit’in başrol oynadığı devam filmi The Platform 2’nin çekimlerine başlandığını bildirdi. Temmuz 2024’te Netflix, filmin ilk fragmanını yayınladı ve 4 Ekim 2024’te vizyona gireceğini duyurdu. Mayıs 2023’te Netflix, Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönetmen olarak geri döndüğü ve Hovik Keuchkerian ile Milena Smit’in başrol oynadığı devam filmi The Platform 2’yi yayınladı. Çekimlerinin başladığını bildirdi. Temmuz 2024’te Netflix, filmin ilk fragmanını yayınladı ve 4 Ekim 2024’te vizyona gireceğini duyurdu.

Platform kaç katlıydı?

1000 kişi, 300 katlı hapishane, çok az yiyecek: PLATFORM DUYURULDU – YouTube. Bu içerik mevcut değil. Son zamanlarda konuşulan İspanyol filmi The Platform’a (El Hoyo) bir göz attık ve filmin sonunda neler olduğunu spoiler’larla açıkladık.

It 2 hangi platform?

It: Part 2 Yayını: Çevrimiçi Olarak Nereden İzlenir It: Part 2’yi Apple TV’den satın alarak indirebilirsiniz.

The Open House konusu nedir?

2010 filmi için bkz. Açık Ev (2010 filmi). Açık Ev, Matt Angel ve Suzanne Coote tarafından yazılıp yönetilen 2018 yapımı bir Amerikan korku filmidir. Bir anne ve oğul yeni bir eve taşındıktan sonra, kendilerini hızla tehdit edici, rahatsız edici güçlerle çevrili bulurlar.

Platform hangi platformda?

Şu anda The Platform’u Netflix’te izleyebilirsiniz.

Platform neye yarar?

Hizmet Olarak Platform (PaaS), uygulama geliştiricilerine ve işletmelere uygulamalarını oluşturmak, çalıştırmak ve yönetmek için ihtiyaç duydukları tüm araçları sağlayan bir bulut bilişim hizmetidir.

Platform olayı nedir?

Başkalarının deneyimini yanıltmak ve/veya bozmak amacıyla Twitter’ın izinsiz kullanımıyla ilgili bilgiler;

Platform filminde kaç katlı?

Film, Goreng karakterinin 48. kattaki bir delikte yatağında uyanmasıyla başlar. The Hole, 333 katlı bir yerdir. Her katta 2 kişi yaşar. Katlar her ay değişir ve insanlar bir sonraki ay hangi katta olacaklarını bilmezler.

The Platform hangi platformda?

Şu anda The Platform’u Netflix’te izleyebilirsiniz.

Nowhere hangi ülke?

Bu bir İspanyol Netflix filmi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir